Купете луксузен отвор за врата на отворено

За RiZZ Luxury Doormats

РиЗЗ е компанија стара 80 години од Холандија. Од 1941 година, различни членови на семејството Зуидам придонесоа на свој начин за развој на денешната компанија.

Иновацијата, развојот и производството на висококвалитетни апликации за четки се сеуште централни, но сега RiZZ е компанија фокусирана на пазарот повеќе од кога било.

RiZZ е исклучителен во изработката на уникатни рачно изработени производи што ќе ја внесат душата во производите. Секој продаден производ значи многу, но задоволни клиенти е она што тимот на РиЗЗ го вози секојдневно.

Методите на RiZZ еволуираа со текот на времето, но аспектите на трговската марка на бизнисот остануваат. 10-годишните гарантни докази дека RiZZ е целосно посветена на испорака на производи со највисок квалитет што ја поддржуваат посветеноста на занаетчиството.

Најдобар луксузен крем за врата
Најдобар луксузен крем за врата
Отворени и затворени луксузни врата за врата

Често поставувани прашања

Сите овие луксузни кревети за врата се произведени од RiZZ BV во Холандија. Тие се семеен бизнис и ги произведуваат сите нивни луксузни внатрешни, надворешни патосници и метли за дизајн во локалната фабрика во Никерк.

Во специјалната веб -продавница на RiZZ BV целосната колекција на луксузни отворени врата, внатрешни душеци и метли за дизајн се достапни за целиот свет.

РиЗЗ Дизајн работи заедно со големите забави за испорака за да добијат превоз во светот со висок квалитет за нивните уникатни производи. Голема придобивка од овие односи е тоа што тие можат да понудат бесплатна достава до Соединетите држави (од 450 долари), Велика Британија и Европа.

Во веб -продавницата RiZZ Design можете да плаќате со многу даватели на плаќања, како што се:

 • american Express
 • Master Card
 • Виза
 • PayPal
 • Маестро (Европа)
 • Јаболко Плаќаат
 • Google Pay
 • Alipay

Во некои земји се прифаќаат дополнителни начини на плаќање:

 • V PAY (Европа)
 • Банконтакт (Белгија)
 • ING Home'Pay (Белгија)
 • Белфиум (Белгија)
 • ЕПС (Австрија)
 • CartaSi (Италија)
 • Carte Bancaire (Франција)
 • Данкорт (Данска)
 • Нордеја (Норвешка)
 • Софорт од Кларна (Германија)
 • Girиропај (Германија)
 • iDEAL (Холандија)
 • ИДЕАЛЕН QR (Холандија)

Дали барате луксузен сопствен кревет за врата? Исто така, RiZZ може да ги покрие вашите потреби. На специјалната страница можете да ги пресметате трошоците со пополнување на димензиите. Тимот ќе ги потврди деталите за сопствениот кревет за врата и ќе започне со производство на вашиот личен кревет со висококвалитетни ленти за четка или ткаенина RiZZ.